Våre Tjenester

Godt vedlikehold skaper trivsel og trygghet

Dette er et utvalg av de meste brukte vaktmester-tjenestene Brabo leverer. Ut over disse vil vi alltid strekke oss for å kunne levere de tjenestene kundene ønsker, enten selv eller gjennom våre samarbeidspartnere.

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud

Vedlikehold av grøntareal

Tekst: Vedlikehold av grøntareale

Vi holder deres grøntareal pent gjennom hele sesongen. Plenklipp, beskjæring av busker og trær, beplantning, vedlikehold av bed osv.

Snømåking og strøing

Tekst: Snømåking og strøing

Vi utfører snømåking for hånd og med snøfres, strøing og salting. Vi samarbeider med VBV, som brøyter med større maskiner, for å kunne gi kundene en komplett løsning på snørydding.

Søppelhåndtering

Tekst: Søppelhåndtering

Vi sørger for at søppeldunker blir tatt ut/inn til riktig tid samt rengjøring av dunker etter tømming. Har dere annet avfall er vi selvfølgelig behjelpelig med å kjøre dette til gjenvinningsstasjonen.

Lysrunder

Tekst: Lysrunder

Vi har jevnlig gjennomgang av all bygningsmasse for skifting av lyspærer/lysrør samt kontroll av nødlys.

Vedlikehold

Tekst: Vedlikehold

Vi utfører alt av mindre reparasjoner og vedlikehold for å holde deres bygnings-masse i god stand. Eksempelvis justering av dører, mindre snekkerarbeid, malerarbeid osv.

Renhold

Tekst: Renhold

Vi utfører alt av innvendig og utvendig renhold. Vask av felles ganger, trapper, vinduer, spyling av uteområde, fasade osv.

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud!