Familie

Anne

Hjem - Privat

Brabo Sør as er opptatt av 
å skape trivsel der du bor

Brabo Sør AS er et selskap som spesialiserer seg på vaktmestertjenester hos sameier, borettslag og privatpersoner.
Vi er hovedleverandør til Sørlandet boligbyggelag.

Vi tilbyr kunden en komplett løsning innen vaktmestertjenester, renhold, gartnerarbeid, utemiljø og enkle vedlikeholdsoppgaver.

Vi har et bredt kontaktnett, noe som kommer kunden til gode.

Hver kunde er unik og vil få tilpasset tjenestene etter hvilke behov de har

Håndverk

Hjem - Privat

Trenger du hjelp til og henge opp bilder, montere møbler eller er du bare i tvil om hvem du må kontakte for og løse utfordringen din. Brabo har flotte samarbeidspartnere innenfor alle yrker og sender den rette fagpersonen for og ordne opp.

Gi gjerne en beskrivelse på arbeidet du ønsker utført, og legg gjerne ved tegninger og bilder hvis du har. Avklar målbare størrelser så detaljert som mulig. Gi en tidsramme for når du vil ha arbeidet utført, hvilke kvaliteter du ønsker, og om du vil ha fast pris eller prisoverslag. Få med kontaktinformasjon og hvor oppdraget skal utføres.

Vi kommer gjerne ut og ser på jobben også og kan hjelpe deg med ideer og inspirasjon.

Samarbeidspartnere

Hus og hage

Hjem - Privat

Her er noen av arbeidet vi utfører.

Fasadevask dreier seg ikke kun om at utsiden av bygget skal ha et skinnende rent utseende. Fasaderengjøring er en viktig del vedlikeholdet av bygningsmasser – for å sikre at fasaden får lengst mulig levetid før den må skiftes ut

Brabo maler eller beiser både hus og terrassen for deg.

ta kontakt for en uforpliktende befaring og pris

Å klippe gress kan være både slitsom og tidkrevende, derfor er det mange som setter bort gressklipping til oss. Store eller små flater, vi har effektive maskiner som kommer til de fleste steder – for et perfekt resultat.

Brabo gir gjerne en fast pris  avtale om gressklipping, pris på gressklippingsavtale.  Pris avhenger av hages størrelse og beliggenhet, ta kontakt så kommer vi på en befaring.

En anleggsgartner vet hva som skal til for maksimal utnyttelse av uteområdet, og hvordan man skal skape de perfekte rammene. Det skal ikke så mye til for at uteområdet eller hagen fremstår som nytt. Brabo gjør alt fra bygge hagen og uteområdet fra bunnen av til  bare litt luking. Kanskje dere er ute etter jevnlig vedlikehold?

Uansett behov, våre flinke anleggsgartnere hjelper deg gjerne.

Førsteinntrykk er svært viktig når du skal selge bolig. Ikke glem uteområdet, det er tross alt det første kjøperen ser når de kommer på visning.  Brabo har mange års erfaring med gartnertjenester. Vi hjelper deg gjerne med å oppgradere hagen din før salg. Slik blir mest mulig attraktiv i markedet. Det er jo tross alt uteområdet som er førsteinntrykket av boligen. Pene og ryddige uteområder gir et godt inntrykk av din eiendom.

Enkle tiltak kan løfte eiendommen din flere hakk. På kort tid  styler våre profesjonelle anleggsgartnere  hagen din til visnings .

Belegningsstein er en pryd for eiendommen, og er veldig pent når det er nylagt. Men, etter noen år ser det kanskje ikke like pent ut; heldigvis er det mulig å gjøre det pent igjen.

Både Alger, mose og ugress er et kjent problem på belegningssteinen, det kan i verste fall også være ødeleggende. Noen typer ugress kan ha en så stor sprengkraft at de kan forskyve heller og steiner.  Brabo har maskiner som med hjelp av vann og damp rengjør Belegningsstein på bra måte for miljøet uten bruk av giftige kjemikalier.

En pen hekk er en fryd for øyet, men dette kommer ikke av seg selv. Man må trimme hekken regelmessig. Vi har masse erfaring med hekkeklipp, og utfører arbeidet raskt og effektivt.

Trimming
Ved lett beskjæring eller trimming holder hekken seg i form og stimulerer til en sunn tett vekst. Skal du ha en lav hekk, er det viktig å stusse toppen ofte. Da vil hekken fylle seg ut og bli tett og fin. Med en høy hekk, bør du vente til hekken er godt utviklet deretter trimme. Den beste tiden for beskjæring av hekk, er når planten er på det mest aktive, vanligvis våren. Unngå trimming i toppen om sommeren. Løvfellende hekker vil respondere godt til beskjæring om vinteren.

Legge nye eller vedlikeholde eksisterende, Brabo har erfarne fagfolk.

Belegningsstein setter grunnlaget for et lettstelt og innbydende uteplass. Belegningsstein kan tilpasses alle typer utemiljø som for eksempel gårdsplass, gangvei og oppkjørsel.

Det er veldig viktig å sørge for nok fugesand i dekket til enhver tid. Både for å unngå ugress og  for å unngå at belegningssteinen får skader i form av kantavskalling og at vann kan trenge ned i settelaget og føre til setningsskader. Det er spesielt viktig første året at man følger med og etterfyller ved behov.

Brabo har spesialutstyrfor høytrykkspyling av Belegningsstein da det er viktig å bruke riktig vanntrykk vinkel. Dersom belegningssteinen blir spylt feil, blir overflaten ru og steinen mer mottagelig for smuss og urenheter.

Brabo hjelper deg med alle ledd, enten du trenger bare trenger litt hjelp til bestemme bedets stil og form, planting eller ønsker og sette bort hele jobben til oss.

-Beskjæring av frukttrær

-beskjæring av trekronen (her finnes flere metoder)

-Løfting av trekronen for å redusere vindfang og skygge

-Sikring av trær

-Topping (tjylling)av trær (vær oppmerksom på at ikke alle treslag er så glad i å bli    toppet, og det blir heller ikke alltid så pent)

-Planting av trær

-Landskapspleie

Vi tar også oppdrag med rydding av stier, gamle kulturlandskap, gjengrodde kulturlandskap i landbruket og kommunale/offentlige turområder.

Også rydding/åpning av landskapet langs vei blir mer og mer aktuelt.

Når man har tatt bort et tre står jo stubben igjen. Den kan være sjenerende og stå i veien i plenen, i et blomsterbed, eller der du vil anlegge noe annet. Stubbefjerning er også noe som blir mer og mer brukt

Et tungtveiende argument for å få fjernet stubber, er grunnet at treborende stokkmaur, kan lage tue i gamle stubber og være en fare for angrep i bygninger.

Vi har stubbefreser til å fjerne stubben med, og dette er en spesialmaskin som kun brukes til dette formålet. Den er skånsom og kan frese under bakkenivå slik at man kan lage ny plen eller lignende der treet har stått. Maskinen er av merket Vermeer – er ca. 90 cm bred, veier 900 kg og går på hjul.

Er søppeldunken deres grisete eller illeluktende? Brabo har Sørlandetets mest avanserte utstyr for vask av søppeldunker. Vi høytrykkspyler dunkene, renser og gjenvinner vannet i en operasjon uten utslipp av søppel eller farlige stoffer i kummer og avløp.

Brabo utfører det meste innen hagearbeid, og er alltid klar for en utfordring. Ta kontakt så løser vi det.

Hjelp i hjemmet

Hjem - Privat
 • Alle typer vask både innvendig og utvendig
 • Henge opp bilder og hyller
 • Bortkjøring av søppel, vi leverer til Industriell sortering
 • Montering og reparasjon av møbler og hjelpemidler
 • Alt av husarbeid
 • Bære inn ved
 • Vi utfører oppgaver som er innenfor og som faller utenfor de faste rammene til det offentlige hjelpeapparatet

Ta kontakt så finner vi alltid en ut hvordan vi kan hjelpe deg eller dine.

Enkelt vedlikehold

Hjem - Privat

Brabo utfører alt av vedlikehold. Ta kontakt så sender vi rett person til din jobb.

Noen eksempler på vedlikehold Brabo utfører

 • Smør regelmessig låsene på entré- og balkong/terrassedører.
 • Drei termostaten på radiatorer frem og tilbake hvert år så du unngår at de setter seg fast.
 • Rengjør filtrene i boligens ventilasjon.
 • Bytte av batterier i brannvarslere
 • Feie og vaske utearealene
 • Bære inn ved.
Mann rengjør vinduer

Renhold av bolig

Hjem - Privat

Store og små rengjøringsoppdrag tilpasset dine behov

Brabo utfører daglig renhold i borettslag, sameier, privat personer og næringsbygg. Hos oss kan velge om du vil ha fast avtale på renhold, hver uke, hver 14 dag eller 1 gang pr mnd eller om du vil kontakte oss ved behov. Vi er opptatt av relasjoner, derfor har vi faste renholdere hos hver kunde. Brabo holder alt av utstyr så det eneste du trenger er å booke en avtale. Brabo utfører også flyttevask ved salg av bolig.

Vi leverer følgende tjenester

Brabo utfører både utvendig og innvendig renhold av hus og hjem.

Komplett husvask er en kombinasjon av våre tjenester og Brabo har spesialiserte folk til både utvendige og innvendige biten. Komplett husvask kan også kombineres med styling/stell av hage og vaks av utemiljø

 

Bestill vaskehjelp fra Brabo hvis du ønsker et profesjonelt og sosialt ansvarlig vaskebyrå. Brabo leverer både regelmessig vaskehjelp eller vask når behovet er størst.

Bestill rengjøring av vinduene til faste tider i din serviceavtale, så har du alltid rene vinduer. Vi tilbyr vindusvask både til private hjem og bedrifter. Våre medarbeidere er effektive og har lang erfaring med å vaske vinduer.

Regelmessig støvsuging av dine tepper er en viktig del av vedlikeholdet, men minst 1 gang i året anbefales det å rense teppene. I alle tepper og tekstiler finnes det skitt, støv, bakterier og midd. Vi har vel alle hørt om hudstøvmidden og at dens etterlatenskaper forårsaker allergier og andre plager

En standard flyttevask er innvendig vask av din bolig. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkludert i dette. Men dersom du ønsker dette vasket eller feiet ordner vi det også.  Brabo har garanti på flyttevask vi utfører – det betyr at kjøper skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved flyttevasken

Enten du leier ut hytta eller bare vil slippe vasken når du først har fri og skal kose deg på hytta. Vi tilbyr vask mellom leietakere og til faste avtalte datoer og selvfølgelig bestemmer du hvor omfattende hyttevasken skal være.

Med moderne maskiner renser vi tepper og møbler. Ofte er det ikke lett å se hvor skittent et teppe er blitt, men etter en grundig rens vil man fort merke forskjell på både lukt og farge

Hva trenger du hjelp til?