Hjem - Bedrift & Borettslag - Renhold av bygg

Brabo utfører daglig renhold i borettslag, sameier, privat personer og næringsbygg. Hos oss kan velge om du vil ha fast avtale på renhold, hver uke, hver 14 dag eller 1 gang pr mnd eller om du vil kontakte oss ved behov. Vi er opptatt av relasjoner, derfor har vi faste renholdere hos hver kunde. Brabo holder alt av utstyr så det eneste du trenger er å booke en avtale. Brabo utfører også flyttevask ved salg av bolig.

Vi leverer følgende tjenester

Hos oss kan du lage en fast avtale om levering av renhold. Vi kommer på befaring til deg og ser på det du ønsker rengjort, og vi blir enig om en fast månedspris. Renholdet går løpende og det blir sendt faktura.

Selv om du vasker lokalene jevnlig eller har fast vask, trenger lokalene deres en ekstra vask et par ganger i året. En grundig hovedrengjøring holder lokalene vedlike. Det blir fort flekker på vegger, spindelvev og støv eller sotflekker i tak, flekker  i kantina eller hvitevarene. I løpet av et helt år er det mye fett, smuss, sand, støv, sot, grus og pollen som kommer seg inn eller bygger seg opp i lokalene deres.

Bestill rengjøring av vinduene til faste tider i din serviceavtale, så har du alltid rene vinduer. Vi tilbyr vindusvask både til private hjem og bedrifter. Våre medarbeidere er effektive og har lang erfaring med å vaske vinduer.

Med moderne maskiner renser vi tepper og møbler. Ofte er det ikke lett å se hvor skittent et teppe er blitt, men etter en grundig rens vil man fort merke forskjell på både lukt og farge

En standard flyttevask er innvendig vask av ditt lokale. Enten dere bytter lokale eller dere som utleier ønsker å gjøre lokalet klart for nye leietakere.

Har dere tunge gjenstander eller møbler må vi av HMS hensyn beskjed om dette på forhånd normalt flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.