Hjem - Bedrift & Borettslag - Vintertjenester

Med avtale om vinter­tjenester hos Brabo, får du strødde uteområder, god fremkommelighet og fine veier hele vinteren.

Vinter­tjenester

Der vi ikke kommer frem med maskin utfører også snørydding for hånd og med snøfres.

Vi skuffer snø ved inngangspartier, trapper og gangveier.  Jobben utføres med spade, kost, barkespade og snøfreser. Vi tilbyr våre kunder kjøper en kombinasjon av snømåking og brøyting, hvor vi fjerner snøen maskinelt, mens den siste finishen tas for hånd.

Vi tar snøbrøyting av innkjørsler, foran garasjer, større eiendommer og veier.

Kombinasjonen hvor vi tilbyr våre kunder brøyting og snømåking for den siste finishen er en slager hos bedrifter, borettslag, sameier og private. Da kommer man frem med bilen og tørrskodd inn døra.

Her i landet er det store temperatursvingninger, ofte regner på dagen og fryser på natta. Derfor er en avtale om strøing ofte viktigere avtale om snømåking.

Vi strør eksempelvis gårdsplasser, fortau, oppkjørsler eller inngangspartier. Strøingen utføres for hånd eller med maskin. Vi bruker sand, grus eller salt etter kundens ønske eller behov.

Ønsker dere og strø selv men trenger sand, grus eller salt levert? Vi leverer også strøkasser som vi kan etterfylle på bestilling, i tillegg til sandsekker og salt i ulike kvaliteter.

Det er ikke ofte i opplever det på Sørlandet men noen vintre blir det rett og slett for mye snø, og mange trenger bortkjøring av snø etter snøryddingen. Brabo har maskiner og biler som sikrer at våre kunder får fjernet snøhaugene slik at arealet igjen blir tilgjengelig.