Utemiljø

Brabo utfører arbeid innenfor grønt vedlikehold. Hos oss kan du velge om du vil ha en fast avtale eller om du vil kontakte oss ved behov. 

Arbeidsoppgavene kan være

Å klippe gress kan være både slitsom og tidkrevende, derfor er det mange som setter bort gressklipping til oss.

Store eller små flater, vi har effektive maskiner som kommer til de fleste steder – for et perfekt resultat. Mange ønsker fast avtale om gressklipping, pris på gressklippingsavtale avhenger av hages størrelse og beliggenhet

En anleggsgartner vet hva som skal til for maksimal utnyttelse av uteområdet, og hvordan man skal skape de perfekte rammene. Det skal ikke så mye til for at uteområdet eller hagen fremstår som nytt. Brabo gjør alt fra bygge hagen og uteområdet fra bunnen av til  bare litt luking. Kanskje dere er ute etter jevnlig vedlikehold?

Uansett behov, våre flinke anleggsgartnere hjelper deg gjerne.

Førsteinntrykk er svært viktig når du skal selge bolig. Ikke glem uteområdet, det er tross alt det første kjøperen ser når de kommer på visning.  Brabo har mange års erfaring med gartnertjenester. Vi hjelper deg gjerne med å oppgradere hagen din før salg. Slik blir mest mulig attraktiv i markedet. Det er jo tross alt uteområdet som er førsteinntrykket av boligen. Pene og ryddige uteområder gir et godt inntrykk av din eiendom.

Enkle tiltak kan løfte eiendommen din flere hakk. På kort tid  styler våre profesjonelle anleggsgartnere  hagen din til visnings .

Belegningsstein er en pryd for eiendommen, og er veldig pent når det er nylagt. Men, etter noen år ser det kanskje ikke like pent ut; heldigvis er det mulig å gjøre det pent igjen.

Både Alger, mose og ugress er et kjent problem på belegningssteinen, det kan i verste fall også være ødeleggende. Noen typer ugress kan ha en så stor sprengkraft at de kan forskyve heller og steiner.  Brabo har maskiner som med hjelp av vann og damp rengjør Belegningsstein på bra måte for miljøet uten bruk av giftige kjemikalier.

En pen hekk er en fryd for øyet, men dette kommer ikke av seg selv. Man må trimme hekken regelmessig. Vi har masse erfaring med hekkeklipp, og utfører arbeidet raskt og effektivt.

Trimming
Ved lett beskjæring eller trimming holder hekken seg i form og stimulerer til en sunn tett vekst. Skal du ha en lav hekk, er det viktig å stusse toppen ofte. Da vil hekken fylle seg ut og bli tett og fin. Med en høy hekk, bør du vente til hekken er godt utviklet deretter trimme. Den beste tiden for beskjæring av hekk, er når planten er på det mest aktive, vanligvis våren. Unngå trimming i toppen om sommeren. Løvfellende hekker vil respondere godt til beskjæring om vinteren.

Legge nye eller vedlikeholde eksisterende, Brabo har erfarne fagfolk.

Belegningsstein setter grunnlaget for et lettstelt og innbydende uteplass. Belegningsstein kan tilpasses alle typer utemiljø som for eksempel gårdsplass, gangvei og oppkjørsel.

Det er veldig viktig å sørge for nok fugesand i dekket til enhver tid. Både for å unngå ugress og  for å unngå at belegningssteinen får skader i form av kantavskalling og at vann kan trenge ned i settelaget og føre til setningsskader. Det er spesielt viktig første året at man følger med og etterfyller ved behov.

Brabo har spesialutstyrfor høytrykkspyling av Belegningsstein da det er viktig å bruke riktig vanntrykk vinkel. Dersom belegningssteinen blir spylt feil, blir overflaten ru og steinen mer mottagelig for smuss og urenheter.

Brabo hjelper deg med alle ledd, enten du trenger bare trenger litt hjelp til bestemme bedets stil og form, planting eller ønsker og sette bort hele jobben til oss.

Vi har kontroll og vedlikehold av store og små lekeplasser. Brabo er opptatt av at lekeplassene er trygge og gode for både barn og voksne.

Vi  beplanter og steller graver. Brabo kan også pusse opp og vedlikeholder gravstøtter. Vi har også gode kontakter for kranser  og lykter.

Brabo utfører det meste innen hagearbeid, og er alltid klar for en utfordring. Ta kontakt så løser vi det.